Laat de sterren stralen

Laat de sterren stralen

Licht voor een geliefde of iemand waarvoor u het licht wilt laten schijnen.
Vanaf zondag 27 november 2022 branden ze weer: de stralende kerststerren op de Grote Kerk.

De ‘sterrenploeg’ heeft ze net als elk jaar met zichtbaar plezier op de hoogste top van de gemeente aangebracht. Op 27 november – de 1e zondag van de Advent – gaan de sterren weer branden tot en met Driekoningen op 6 januari 2023. De sterren zijn voor iedereen 40 dagen goed zichtbaar.

“De ster begeleidt een periode van bezinning en is het symbool van het licht dat komt. “Ik ben erg blij als ik ‘m weer zie”,  aldus een van de velen die de ster jaarlijks met blijdschap begroeten. Bent u ook blij dat ze er weer staan? En vindt u ook dat dit in lengte van dagen zo moet blijven? Steun dan de S.K.M.E. met een donatie voor dit prachtige licht.

U kunt uw plekje reserveren via: info@grotekerkedam.nl

Kosten: € 24,00 per dag, of € 12,00 voor een halve dag.

De sterren stralen extra mooi als u hun licht verbindt met een geliefde of iemand waarvoor u het licht wilt laten schijnen. U kunt zelf een datum kiezen.

Stort € 24,00 of € 12,00 op IBAN nummer: NL08 RABO 01563.66.142 ten name van: Stichting Kerkelijke Monumenten Edam en geef aan welke dag of avond de ster voor een geliefd persoon schijnt. Die dag straalt de ster extra mooi voor u, uw geliefde of iemand waarvoor u het licht wilt laten schijnen. Bekijk hier de lijst.

Hartelijk dank!

De Stichting Kerkelijke Monumenten Edam.