Brocante in de Grote Kerk Edam

Zondag 23 juni 2019

Bijzondere Brocanteurs en woonwinkels

Zondag 23 juni 2019 vindt er een speciale Brocante Fair in de Grote Kerk van Edam plaats. Bijzondere brocanteurs en woonwinkels uit het hele land komen naar Edam met bijzondere aanwinsten en een keur aan (verborgen) schatten. Velen zijn speciaal voor deze editie op zoek gegaan in het buitenland. Deze editie staat in het teken van diverse stromingen woon accessoires. Zo zijn er standhouders aanwezig met romantisch en zacht, stoer en industrieel, Victoriaans, allerhande maar ook religieus. Deze fair gaat om wonen en leven: werkbanken, kasten, tafels, stoelen, tuinmeubelen, servies, oude paspoppen, korsetten, religieuze voorwerpen, kant, emaillen, sieraden, kleding, hoedendozen, noem maar op. Alles voor het interieur en exterieur elk met een bijzonder verhaal en afkomst.
Edam leent zich uitstekend om te combineren met een heerlijke wandeling door het centrum van de binnenstad en voor de inwendige mens is er ook catering aanwezig. Advies is om te parkeren op de parallelweg vlakbij de kerk: Oosthuizerweg Edam
De Brocante in de Kerk omschrijft zich als; intiem, uniek en bezoekwaardig van opzet.
De Grote Kerk ligt erg centraal in Noord Holland en dichtbij Amsterdam en is goed bereikbaar met de auto en openbaar vervoer.

Locatie: Grote Kerk Edam
Grote Kerkstraat 57, 1135 BC Edam
Parkeren: Oosthuizerweg Edam
Organisatie: Bon Brocante
Datum: zondag 23 juni 2019
Entree: € 5,00 p.p., kinderen t/m 12 jaar gratis
Tijden: 10:00 tot 16:30 uur
Website: www.brocantefairs.com
E-mail: info@bonbrocante.nl
Info: 06 – 29 39 31 00