Brocante Fair in de Grote Kerk van Edam

Onlangs hebben stichting Stal 135 en de Sint Nicolaaskerk alom bekend als de Grote Kerk Edam een overeenstemming bereikt voor het organiseren van een bijzondere Brocante Fair. Deze gaat plaatsvinden op Zondag 23 juni 2019 vanaf 10:30 tot 16:30.
Sandra Top: “ruim acht jaar geleden zijn wij begonnen met een het organiseren van een Brocante Fair in de kleine kerk van Twisk NH. Als snel groeide wij uit ons jasje en zijn lang op zoek geweest naar een nieuwe locatie in de omgeving. Via een aantal omwegen zijn we uiteindelijk terecht gekomen in Edam. Dit mede ook op verzoek van de standhouders en bezoekers. Een Fair in Noord Holland en in de buurt van Amsterdam.”
“Na contact en besprekingen met de Grote Kerk van Edam zijn we tot een prachtige samenwerking gekomen. Wij organiseren de Fair en de Grote Kerk doet de catering tijdens deze Brocante Fair. Doordat de deze editie binnen gehouden wordt geeft dit extra bescherming tegen extreme regen of zon in de zomerperiode. De Kerk heeft een mooi lichtinval en de kramen zullen extra verlicht gaan worden, aldus Sandra Top van stichting Stal 135.”

De Brocante Fairs van stichting stal 135 kenmerken zich als gezellig met een gevarieerd aanbod en echte verborgen schatten. Met een leuk team van vrijwilligers zal ook deze Fair weer op de kaart gezet worden. Deelopbrengst entree gaat naar het goede doel KIKA.


Foto van links naar rechts: Dhr. Nieuweboer, Mw. Janssens en Sandra Top

Datum: Zondag 23 juni 2019
Tijden: 10:30 – 16:30
Entree: € 5,- p.p.
Parkeren: in de buurt en gratis
(parallel Oosthuizerweg)
Bezoekadres: Grote Kerkstraat 59 Edam
Informatie: www.stal135.nl
Email: info@stal135.nl