Laat de ster stralen voor iemand die u lief is!

Licht voor een geliefde of iemand waarvoor u het licht wilt laten schijnen.

Binnenkort staat ie er weer: de stralende kerstster op de Grote Kerk. De ‘sterrenploeg’ plaatst ‘m elk jaar met zichtbaar plezier op de hoogste top van de gemeente. Hierdoor is de ster voor iedereen zo’n 30 dagen goed zichtbaar. “De ster begeleidt een periode van bezinning en is het symbool van het licht dat komt. “Ik ben erg blij als ik ‘m weer zie”,  aldus een van de velen die de ster jaarlijks met blijdschap begroeten.

Bent u ook blij dat ie er weer staat? En vindt u ook dat dit in lengte van dagen zo moet blijven? Steun dan de S.K.M.E. met een donatie voor 24 uur licht. Kosten: € 24,– per dag, of € 12,50 voor alleen de avond.

De ster straalt extra mooi als u zijn licht verbindt met een geliefde of iemand waarvoor u het licht wilt laten schijnen . U kunt zelf een datum kiezen – de sterren stralen vanaf 6 december 2019 tot 7 januari 2020. Stort € 24,– of € 12,50 op IBAN-nummer: NL08 RABO 01563.66.142 ten name van Stichting Kerkelijke Monumenten Edam een geef aan welke dag of avond de ster voor een geliefd persoon schijnt via info@grotekerkedam.nl onder vermelding van:

Naam  : …………………………………………….

Voor    :……………………………………………..

Dag     :……………………………………………..

Avond  :……………………………………………..

Of geef dit ingevulde formulier af op Achterhaven 90A – 1135XX – Edam.
Die dag straalt de ster extra mooi voor u, uw geliefde of iemand waarvoor u het licht wilt laten schijnen. Bekijk hier welke dagen nog vrij zijn, ofwel zijn voorzien van een donateur.

Hartelijk dank!

Bestuur Stichting Kerkelijke Monumenten Edam